Uncategorized

Kupinovo vino

Otimači plaže i Kupinovo vino pročitano ovaj mjesec,ova druga završena sinoć. Nakon male krize nečitanja ili čitanja, kako god, vratila sam se uz J.Harris. Ona je od onih  pisaca s toplinom kakve volim u odredjenim periodima da čitam. Od onih koje s jednim romantičnim pogledom na pisanje i pisce zovem „pravi pisci, oni s dušom,koji pričaju zanimljive, tople priče bez nekakvih visokoparnih pretenzija.“ U biti, nedostaje mi večeras., a nisam spremna za nekog drugog da čitam. Nisam spremna ni da spavam.

Već koji dan mi prolazi mislima jedna još uvijek polučinjenica: romanopisaniju ipak izgleda ostavljam drugima…Neko će drugi već ispričati ili je ispričao ono što bih ja. Nikad to nisam ozbiljno ni pokušala pretvoriti u svoje zanimanje, nikada nisam uspjela spojiti riječ posao -pisanje. Očito sam od onih koji će uvijek pisati tu i tamo za svoju dušu. Bez želje da obznanim svijetu i samoljubim se. Nisam ta.

Standard

2 thoughts on “Kupinovo vino

  1. Procvaiznadizvora, ne znam zašto mi ne javlja o tvojim postovima iako vas pratim? Sad sam ušla na tvoj blog, povedena lajkom. pročitala ono o odustajanju odpisanja romana. Možda ga i nećeš, ne trebaš napisati, ali argument nije dobar: nitko ne može napisati ono što bi napisala ti.
    A netko tko se zove procvaizndizvora iima rubriku pisnepis ima talent. “About me” me glasno nasmijao te tako i oduševio. Sretno i pozdrav, Vesna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.